Στη φυλακή οδηγήθηκε 24χρονος που είχε εμπλακεί σε άγριο καβγά με τον αδερφό του, την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαν βγει μαχαίρι και όπλο.
Ο νεαρός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή, ενώ ούτε και η έφεση είχε αναστέλλουσα δύναμη.
Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο 27χρονος αδελφός του, ο οποίος όμως διέφυγε και δεν έχει συλληφθεί.
Υπενθυμίζεται πως το συμβάν είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε περιοχή των Χανίων. Τις στιγμές τρόμου περιέγραψε αστυνομικός που συνέδραμε στο συμβάν εκείνο το βράδυ.
Ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως ο ένας εκ των δύο αδερφών κρατούσε το όπλο και ήταν έτοιμο προς χρήση. Είχε σφαίρα στη θαλάμη και δεν έφερε ασφάλεια. Μάλιστα ο άνδρας δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος. Ωστόσο κατάφεραν να τον αφοπλίσουν κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη