Τις αισθήσεις του έχασε 16χρονος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης στη Λάρισα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο γήπεδο.
Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Γιάννουλης στη Λάρισα και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:30, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο νεαρός αθλητής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.
Από την πτώση σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ χρειάστηκε η μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία