Hellenic Train για το τεχνικό πρόβλημα του προαστιακού για Λάρισα: Δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες

Hellenic Train για το τεχνικό πρόβλημα του προαστιακού για Λάρισα: Δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση

proastiakos3
Ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης - Λάρισας, που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, εξέδωσε η Hellenic Train, κάνοντας λόγο για «τεχνικό πρόβλημα πέδης» και τονίζοντας ότι προέκυψε ζήτημα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό.

Όπως υπογραμμίζει «ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία». «Για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο. Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Σχετικά με το συμβάν του Προαστιακού Θεσσαλονίκης - Λάρισας που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, η Hellenic Train ενημερώνει για τα κάτωθι:

Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνισης μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Λάρισα (1597). Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία.

Στην συνέχεια η αμαξοστοιχία απομακρύνθηκε με χρήση εφεδρικού συρμού.

Για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο. Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες.

Η Hellenic Train δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Θα αυξήσουμε το επίδομα στέγασης των φοιτητών στα 2.500 ευρώ

Νίκαια: «Μας παρακολουθούσε, από ποιον να ζητήσω ευθύνες» - Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Θρίλερ στο Μπάκιγχαμ με τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον - Είχε τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης