Κούγιας για γάμο ομοφύλων: Αν μπορούμε θα έφτιαχνα ένα κόμμα από απογοήτευση

Κούγιας για γάμο ομοφύλων: Αν μπορούμε θα έφτιαχνα ένα κόμμα από απογοήτευση

Ο ποινικολόγος σχολίασε το γεγονός ότι πέρασε το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών - «Ντρέπομαι για όσους το ψήφισαν», δήλωσε και... εκθείασε Πολάκη

alexis-kougias
Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την «μεγάλη του απογοήτευση» καθώς πέρασε με ευρύτατη πλειοψηφία 176 βουλευτών αλλά και αρκετές διακομματικές διαφοροποιήσεις  το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών το βράδυ της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής

Ο ποινοκολόγος μιλώντας στον ΑΝΤ1 επισήμανε πως είναι απογοητευμένος από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το χθεσινό νομοσχέδιο. Ενώ στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει ξανά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τόνισε «μακάρι να μπορούσα να κάνω σήμερα ένα κόμμα». 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6dgmihdp81)

Όπως είπε, «λυπάμαι πολύ για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά για τον Άδωνη Γεωργιάδη που έχει γράψει βιβλίο για την ανάγκη της εξέλιξης του ανθρώπινου γένους. Αρχίζω και κάνω άλλες σκέψεις. Ενδιαφέρεται μόνο για την επανεκλογή του. Δυστυχώς αυτοεξευτελίζεται. Όταν τον συναντήσω θα το πω».

Αναφορά έκανε και στον Νίκο Ανδρουλάκη σημειώνοντας πως «θα του πώ ότι ντρέπομαι για εκείνον».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6djbkbfxa1)

Κλείσιμο
Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια στον Παύλο Πολάκη για τη στάση που κράτησε απέναντι στην ψήφιση του νομοσχεδίου, επισημαίνοντας ωστόσο πως τους χωρίζουν μεγάλες αποστάσεις. «Ο κ. Πολάκης αν εξαιρέσεις μερικές εκρήξεις του, δεν είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να αγνοείσαι. Είναι ένας άνθρωπος που χαίρεσαι να τον κάνεις παρέα. Στο γενικότερο πλαίσιο έχω θετική άποψη για αυτόν». 

Μιλώντας αργότερα στον ALPHA, ο Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση στον βουλευτή και ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. «Ποιος του είπε του Μπιμπίλα ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο είναι αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλας έχουν το δικαίωμα να διαλέγουν ένα βρέφος και δεν το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα. Κανείς δεν αντέκρουσε την ομιλία του γιατί το επίπεδο στο κοινοβούλιο είναι πολύ χαμηλό».   
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz6dg44lwgex)
 

Ειδήσεις σήμερα:

Με τον Τάιλερ στο γκέι μπαρ Sodade στο Γκάζι ο Κασσελάκης - Τι είπε για την αποχή Πολάκη (βίντεο)

Πελάτισσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων πέταξε λεμονάδα σε 18χρονη υπάλληλο και αυτή την «έλουσε» με νερό - Viral το βίντεο

Η μοναδική γυναίκα της ΕΚΑΜ: Εκεί υπηρετούσε ο πατέρας της που έπεσε στο καθήκον το 1997
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης