ΟΑΣΘ: Πώς έγινε το τροχαίο με το λεωφορείο που παρέσυρε τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα
Την ώρα του τροχαίου μέσα στο λεωφορείο ήταν μόνο ο οδηγός του
Νέες πληροφορίες για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όταν λεωφορείο της Γραμμής 30 «Τριανδρία-Αποθήκη» κινήθηκε εκτός ελέγχου και παρέσυρε αυτοκίνητα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε τουλάχιστον πέντε ΙΧ δίνει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.
Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στον τερματικό σταθμό της Τριανδρίας όταν ξαφνικά κύλησε και έπεσε πάνω στα σταθμευμένα οχήματα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz0ai6ysvmmx)
Κατά την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ όταν συνέβη το τροχαίο ο οδηγός είχε ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο, βρισκόταν εντός του λεωφορείου και επιθεωρούσε το πίσω μέρος του οχήματος, ώστε στη συνέχεια να το οδηγήσει στο αμαξοστάσιο.
Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες την ώρα του τροχαίου ενώ δεν υπήρξαν και τραυματισμοί από τα σταθμευμένα οχήματα
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.