Χειροπέδες σε δουλέμπορο που αναζητούσε η Ουγγαρία

Χειροπέδες σε δουλέμπορο που αναζητούσε η Ουγγαρία

Διώκεται για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εμπορίας ανθρώπων και της διευκόλυνσης παράνομης εισόδου και διαμονής μη νόμιμων μεταναστών

xeiropedes
Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Ουγγαρίας εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού δουλέμπορου που είχε καταφύγει στην Ελλάδα και κρυβόταν στην Κάτω Αχαΐα, όπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Ο αλλοδαπός, που διώκεται για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εμπορίας ανθρώπων και της διευκόλυνσης παράνομης εισόδου και διαμονής μη νόμιμων μεταναστών στην Ουγγαρία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ο οποίος δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα που τον αναζητά.

Συλλήψεις φυγόποινων

Στην Τρίπολη, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μια 50χρονη Ελληνίδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή και παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Λίγη ώρα αργότερα, οι ίδιοι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Τρίπολη και έναν 31χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης για κλοπή. Και οι δυο φυγόποινοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Κλείσιμο
Στην Κόρινθο, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής έλεγχο σε έναν 49χρονο Έλληνα και του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου για διακεκριμένες κλοπές.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Οι Αλκυονίδες φέρνουν 20άρια - Πόσο θα διαρκέσουν, αναλυτική πρόγνωση

Βόμβα στο υπουργείο Εργασίας: Φόβοι για δεύτερο χτύπημα όσο καθυστερεί η ανάληψη ευθύνης - Πού στρέφονται οι έρευνες

Ηλίας Μαροσούλης: Ο Λιάκος από το Διάσελο που έγινε κυρίαρχος της νύχτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης