Νεαρός αλλοδαπός διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη στη Ρόδο
O 21χρονος είχε στήσει ολόκληρο εργαστήριο για τη νόθευση και την συσκευασία του παράνομου εμπορεύματός του
Μάνος Τσαγκαράκης
Στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών για την διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στη Ρόδο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν το μεσημέρι της Δευτέρας στοχευμένο έλεγχο σε έναν 21χρονο Αλβανό, που αποκαλύφθηκε ότι είχε στήσει ολόκληρο εργαστήριο για τη νόθευση και την συσκευασία του παράνομου εμπορεύματός του.
Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του 21χρονου, βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 843,2 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 64 γραμμαρίων, τέσσερα φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούσε για τη νόθευση της κοκαΐνης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Στην κατοχή του αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη, κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για να διακινεί την πραμάτεια του, 3.360 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις και το κινητό του τηλέφωνο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, νόθευση και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.