Τη σύλληψη έξι ατόμων για το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη Λένορμαν προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών.
Δύο εξ αυτών, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ήταν σε αυτοκίνητο στη Λένορμαν και αφού καβγάδισαν με άλλα άτομα, άνοιξαν πυρ.
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι έξι συλληφθέντες εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ κοντά σε αποθήκη ενώ μέσα στην οποία αλλά και στην κατοχή των έξι βρέθηκαν ένας γεμιστήρας, τρία ρόπαλα και 3.933 ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 20-1-2024, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής στην Αθήνα, -6- άτομα (-2- ημεδαποί και -4- αλλοδαποί), ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών, που εμπλέκονται σε περιστατικό πυροβολισμών που έλαβε χώρα την 20-1-2024 επί της οδού Λένορμαν στην περιοχή του Κολωνού.
Ειδικότερα, -2- εκ των κατηγορουμένων κινούμενοι με όχημα επί της οδού Λένορμαν συνεπλάκησαν με έτερα άτομα με επακόλουθο τη ρίψη πυροβολισμών.
Άμεσα μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε και της ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι σταθμευμένο πλησίον αποθήκης στην περιοχή της Αθήνας, εντός της οποίας εντοπίστηκαν οι -6- κατηγορούμενοι.
Από έρευνα εντός της αποθήκης αλλά και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, -3- ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των -3.933- ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των έτερων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.