Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., μία ομάδα περίπου 15 ατόμων προσέγγισε δύο νεαρούς και, αφού τους ρώτησε «τι ομάδα είναι», στη συνέχεια τους επιτέθηκαν και τους ξυλοκόπησαν.
Τα παιδιά, 19 και 16 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο ένα από τα δύο παιδιά έχει σπάσει η μύτη του.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.