Ένα ακόμα περιστατικό με πυροβολισμούςερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης. Σύμφωνα με το cretapost, όλα φαίνεται να συνέβησαν το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.
Όπως αναφέρει ένας 38χρονος, άγνωστοι πήγαν έξω από το σπίτι του και άνοιξαν πυρ «γαζώνοντας» το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή και στη συνέχεια έγιναν… καπνός.
Ο ίδιος είδε πως όλη η αριστερή πλευρά του οχήματος είχε καταστραφεί από τις σφαίρες και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.
Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης αλλά και τον εντοπισμό των δραστών.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.