Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στις 19:00 το απόγευμα όταν οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν το κατάστημα, «έριξαν» την τζαμαρία με βαριοπούλα και εισέβαλαν στο κατάστημα αιφνιδιάζοντας τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον χώρο και έκαναν αμέριμνοι τη δουλειά τους.
Στη συνέχεια πρόταξαν τα όπλα τους και απαίτησαν από τον κοσμηματοπώλη να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Έτσι και έγινε. Οι ληστές άρπαξαν όσα χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και έγιναν καπνός.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.