Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης στη Σαλαμίνα με αποτέλεσμα μία γυναίκα 43 ετών να πέσει νεκρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό έγινε περίπου στις 9.30 το πρωί στην οδό Αίαντος, ενώ η γυναίκα φέρει δύο τραύματα από όπλο στην κοιλιακή χώρα.
Η 43χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, λίγο πριν τους πυροβολισμούς, οι γείτονες άκουσαν έντονο καβγά μεταξύ της γυναίκας και ενός άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με αναφορές, είναι σύντροφος της. Ο άνδρας αναζητείται.
Ακόμα δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την υπόθεση, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στο σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκαν δύο κάλυκες.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.