Χειροπέδες σε δυο άνδρες με εννέα κιλά κάνναβης, κοκαΐνη και όπλο
Σκόπευαν να «ρίξουν» το εμπόρευμά τους στην παράνομη αγορά της Μακεδονίας
Μάνος Τσαγκαράκης
Εξόρμηση από την Χαλκιδική έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μουδανιών για να περάσουν χειροπέδες σε δυο Έλληνες, οι οποίοι σκόπευαν να «ρίξουν» στην παράνομη αγορά της Μακεδονίας σχεδόν εννέα κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ποσότητες κοκαΐνης, ενώ είχαν στην κατοχή τους και όπλο.
Οι δράστες συνελήφθησαν στα σπίτια τους σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατά την διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, βρέθηκαν στην κατοχή τους 23 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ κιλών και 811,7 γραμμαρίων, 13 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 93,6 γραμμαρίων και πέντε ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη έτοιμο για χρήση, το οποίο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι δυο άνδρες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με κακουργηματικές κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας