Το αυτοκίνητο του 39χρονου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 39χρονο άνδρα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδός Άρεως στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο συνέβη στις 02:30, όταν ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Ο 39χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.