Έβρος: Συνελήφθη στον Έβρο Τούρκος που επιχείρησε να περάσει τα ελληνικά σύνορα με σφαίρες και μαχαίρι

Έβρος: Συνελήφθη στον Έβρο Τούρκος που επιχείρησε να περάσει τα ελληνικά σύνορα με σφαίρες και μαχαίρι

Ο άνδρας κρατείται στην Ασφάλεια Ορεστιάδας - Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής όπλων στην ελληνική επικράτεια

astynomia_peripoliko1
Να περάσει στο ελληνικό έδαφος επιχείρησε ένας Τούρκος, ο οποίος επέβαινε ως επιβάτης σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Καστανέων στον Έβρο, το βράδυ της Πέμπτης, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του παράνομο οπλισμό.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 30 σφαίρες πυροβόλου όπλου και ένα μαχαίρι, τα οποία ανήκαν στον Τούρκο επιβάτη και κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια Ορεστιάδας, που ερευνά τους σκοπούς του και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής όπλων στην ελληνική επικράτεια.

Μπήκε με μαχαίρι στα δικαστήρια

Ύποπτες φάνηκαν στους αστυνομικούς οι κινήσεις ενός 63χρονου αλλοδαπού που επιχείρησε να μπει στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου το πρωί της Πέμπτης και τον σταμάτησαν στην είσοδο για να του κάνουν έλεγχο. Στο τσαντάκι που είχε στην κατοχή του, ανακάλυψαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι και πέρασαν χειροπέδες στον 63χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ ερευνάται για πιο λόγο ήθελε να μπει οπλισμένος στα δικαστήρια.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Απίστευτες εικόνες - Πήγαν για μπάνιο παρά τους βομβαρδισμούς στο Τελ Αβίβ - Όταν ήχησαν οι σειρήνες, κρύφτηκαν στον υπόνομο

Διπλωματικές πηγές: Γιατί η Ελλάδα επέλεξε αποχή στην ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη Γάζα

Επέτειος 28ης Οκτωβρίου 1940 - Κοσμοσυρροή στην οικία Μεταξά, εκεί που ακούστηκε το ιστορικό «Όχι» - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης