Φωταγώγηση της Βουλής στα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ - Το «ευχαριστώ» του Ισραηλινού πρέσβη

Φωταγώγηση της Βουλής στα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ - Το «ευχαριστώ» του Ισραηλινού πρέσβη

Φωταγωγούμε το δικαίωμα στην εθνική κυριαρχία και στην ελπίδα της ειρήνης, τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής

vouli-israil2
Με τη σημαία του κράτους του Ισραήλ φωταγωγήθηκε η πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον ισραηλινό λαό για τις απάνθρωπες τρομοκρατικές επιθέσεις που υπέστη από τη Χαμάς.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κώστας Τασούλας, ανέφερε σχετικά: «Μαζί με άλλα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια και εμβληματικά δημόσια και μη κτήρια, που φωταγωγήθηκαν με τη σημαία του Ισραήλ, και η Ελληνική Βουλή απόψε φωταγωγείται με την ίδια σημαία, για να εκφραστεί έτσι και η ανθρώπινη συμπαράσταση, αλλά και δριμύτατη αποδοκιμασία. Συμπαράσταση σε άμαχο ιδίως πληθυσμό, που δεν γίνεται σεβαστός ούτε αφού δολοφονηθεί από αβυσσαλέα χτυπήματα πρωτοφανούς μίσους της Χαμάς, και αποδοκιμασία μιας βίαιης και απίστευτα απάνθρωπης επίθεσης σε κράτος, που καταφεύγει στο αναφαίρετο δικαίωμα της αυτοάμυνας. Απόψε, δεν φωταγωγούμε μόνο με τη σημαία του Ισραήλ, αλλά μέσω αυτής, και με το δικαίωμα στην εθνική κυριαρχία, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τελικά στην ελπίδα για ειρήνη, που παρά ταύτα δικαιούται να μη κλονιστεί ανεπανόρθωτα».

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς, ευχαριστώντας τη χώρα μας.



Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σήμερα το βράδυ, η Βουλή των Ελλήνων φωτίζεται με τη σημαία του Κράτους Ισραήλ για να δείξει την αλληλεγγύη της στο λαό του Ισραήλ και στη μνήμη των 1200+ που δολοφονήθηκαν απάνθρωπα από τους τρομοκράτες της Χαμάς. Ευχαριστούμε Βουλή των Ελλήνων, ευχαριστούμε Ελλάδα που στέκεστε στο πλευρό του Ισραήλ».

Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στο Ισραήλ - ΗΠΑ: Γνωρίζουμε ότι η Αίγυπτος είχε προειδοποιήσει τους Ισραηλινούς τρεις ημέρες πριν

Πόλεμος στο Ισραήλ: False alarm η «επίθεση από αέρος» της Χεζμπολάχ από τον Λίβανο, λέει τώρα η ισραηλινή αεροπορία

Κλιμακώνεται η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ - Πρώην συνεργάτης του Φίλη ζητά καθαίρεση Κασσελάκη μέσω της Κεντρικής ΕπιτροπήςΦωταγώγηση Βουλής στα χρώματα της σημαίας του Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης