Στιγμές τρόμου έζησε ένας ηλικιωμένος άντρας το μεσημέρι της Κυριακής 8 Οκτωβρίου στην Εύβοια, όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, για να τον κλέψουν.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά της 12 το μεσημέρι στην παραλία Αλμυροποτάμου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, τρεις Ρομά, ένας άντρας και δύο γυναίκες έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν μέσα στο σπίτι ηλικιωμένου άνδρα.
Το σπίτι είναι εξοχική κατοικία του ηλικιωμένου, στο οποίο είναι τοποθετημένες κάμερες ασφαλείας.
Την ώρα δε, που οι δράστες προσπαθούν να ληστέψουν τον άντρα, ο γιος του έβλεπε ζωντανά την κλοπή από τις κάμερες ασφαλείας στο κινητό του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.