«Με απειλούσε με το όπλο του» - Η Καμερουνέζα αποκαλύπτει τις στιγμές φρίκης που έζησε με τον αστυνομικό

«Με απειλούσε με το όπλο του» - Η Καμερουνέζα αποκαλύπτει τις στιγμές φρίκης που έζησε με τον αστυνομικό

Η 34χρονη μίλησε για τις απειλές που δεχόταν από τον βιαστή και κακοποιητή της - «Μου έλεγε ότι "αν κάνεις μήνυση κανένας δεν θα σε πιστέψει"» - Προφυλακιστέος ο 40χρονος - Δείτε βίντεο

rape-m
Περιστατικά απειλών και βίας, ακόμη και απειλές με όπλο σε περίπτωση που κινούνταν εναντίον του, περιγράφει η 34χρονη από το Καμερούν σε σχέση με τον 40χρονο αστυνομικό.

Ο άνδρας, νωρίτερα την Πέμπτη, είχε κριθεί, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος, μετά τη σύλληψή του για βιασμό, μαστροπεία και σωματική κακοποίηση. Μιλώντας στο Star η γυναίκα από το Καμερούν είπε ότι ο αστυνομικός ήθελε να την παντρευτεί, αλλά με το αζημίωτο. «Ήθελε να του δώσω 20.000 ευρώ, μού έλεγε ότι τώρα πρέπει να δουλεύω πολύ», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw0pc6irx3y9)

Όταν η γυναίκα τον ρωτούσε γιατί θέλει τα λεφτά για τον γάμο και ότι «αν μ’αγαπάς δεν θα πρέπει να παίρνεις λεφτά», αυτός απαντούσε «έτσι είναι». «Εγώ τα δούλεψα και κράτησα τα 20.000 ευρώ και αυτός τα έκλεψε», προσθέτει. Περιγράφει ακόμη περιστατικά απειλών -ακόμη και με όπλο- αν η γυναίκα τολμήσει να κινηθεί εναντίον του.

Μου έλεγε ότι «αν κάνεις μήνυση κανένας δεν θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, ότι δεν πάει καλά το μυαλό σου, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί σε όλη σου τη ζωή».

Προσθέτει ότι «μια μέρα με κράτησε από το λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μού έβγαλε το όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου είπε “παίζεις μαζί μου; το βλέπεις ότι έχω όπλο” και ότι αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει».

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός

Υπενθυμίζεται ότι προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 40χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη για βιασμό, μαστροπεία και σωματική κακοποίηση γυναίκας από το Καμερούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του η οποία ήταν πολύωρη κράτησε αρνητική στάση, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι με απόφασή τους τον έστειλαν στην φυλακή.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 40χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές και σωματική βία και να βίαζε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, την οποία φέρεται ακόμη να εξέδιδε, παρακρατώντας για τον εαυτό του τα χρήματα που το θύμα λάμβανε ως αμοιβή.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, μια ακόμη γυναίκα μετά και τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές τον 40χρονο για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία θα κληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια το επόμενο διάστημα.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ράμμος της ΑΔΑΕ, ο Αγγελάρας και ο Κεδίκογλου οι τρεις πρώην δικαστικοί που προσέφυγαν για μεγαλύτερες συντάξεις

Χαλκίδα: «Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» είπε στον 9χρονο ο πατέρας του πριν επιχειρήσει να τον βιάσει

Ιωαννίδης: Τα γούρικα σακάκια και οι μαύρες γάτες που τον... κυνηγούσαν μια ζωή

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης