Ένα μεγάλο όχημα τύπου SUV αποκαλύφθηκε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι στον ποταμό Πάμισο.
Όλα συνέβησαν όταν οι υπεύθυνοι του ΓΟΕΒ αποφάσισαν να ανοίξουν το φράγμα προληπτικά για να αντιμετωπίσουν τα καιρικά φαινόμενα. Τότε, στο ύψος της Τριόδου, από την πτώση της στάθμης των υδάτων του ποταμού αποκαλύφθηκε το όχημα μάρκας Nissan Qashqai. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και το αυτοκίνητο ανασύρθηκε.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συγκεκριμένο όχημα που βρέθηκε στον ποταμό Πάμισο την περασμένη Τρίτη, ήταν αυτό το οποίο χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛΤΑ της Μεσσήνης στα τέλη του περασμένου Ιουλίου.
Τότε τρεις ένοπλοι δράστες, με βαρύ οπλισμό είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 135χιλ ευρώ, αμέσως μετά την άφιξη της χρηματαποστολής και να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν. Μετά την τελευταία εξέλιξη, εικάζεται ότι οι δράστες έφυγαν προς την περιοχή της Τριόδου και από εκεί μέσω παράδρομων προς τον Άρι, όπου έριξαν το αυτοκίνητο στον Πάμισο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με άλλο όχημα με τη βοήθεια και συνεργών τους. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές.
Να σημειωθεί τέλος, ότι και στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου , ότι είχε ξανανοίξει το φράγμα για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων είχε βρεθεί και η κλεμμένη χάλκινη προτομή του Παπαφλέσσα που είχε κλαπεί από το Μανιάκι το 2022.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.