Για παράβαση του νόμου περί θήρας κατηγορείται ένας 35χρονος Ρομά από τη Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται πως θανάτωνε σκαντζόχοιρους επειδή γι' αυτόν αποτελούσαν εκλεκτό έδεσμα.
Ο 35χρονος Ρομά, ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου.
Σύμφωνα με το grtimes.gr από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο εν λόγω άνδρας αναρτούσε τις σχετικές εικόνες στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, από το καλοκαίρι του 2021 έως το καλοκαίρι του 2023.
ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Προηγήθηκε σχετική καταγγελία Φιλοζωικού Σωματείου προς το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και ειδικότερα στην αστυνομική υπηρεσία που ασχολείται με την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ζώα.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.