Φωτιά στη Βοιωτία: Μάχη να σβήσουν τα «καντηλάκια»
Το πιο σοβαρό πρόβλημα αφορά την Υλίκη ενώ καλυτερα πάει η πυρκαγιά στο Στείρι
Διάσπαρτες μικροεστίες συνεχίζουν να καίνε στη Βοιωτία, με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις να επιχειρούν όλη τη νύχτα ενώ με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν ρίψεις και τα πτητικά μέσα.
Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που παραμένουν στο σημείο, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα υφιστάμενα «καντηλάκια». Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα είναι καλύτερη αν και παρατηρούνται μικρές αναζωπυρώσεις.
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις», δήλωσε ότι «στη Θήβα, είχαμε 4 και 5 πυρκαγιές σε εξέλιξη. Η Βοιωτία είχε περικυκλωθεί κάποια στιγμή από παντού. Αυτή τη στιγμή το πιο σοβαρό πρόβλημα αφορά την Υλίκη ενώ καλυτερα πάει η πυρκαγιά στο Στείρι».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «αυτά τα διαφορετικά συμβάντα, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, κάνουν πιο δύσκολη την αντιμετώπισή τους» επισημαίνοντας πόσο δύσκολη είναι η διαχείρισή τους» συμπληρώνοντας μάλιστα ότι έχει συλλεγεί υλικό και μαρτυρίες για εμπρησμούς σε όλα τα μέτωπα.
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, στη Βοιωτία, επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ συνδράμουν και 2 ελικόπτερα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»