Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο και με την απειλή σύριγγας απέσπασαν 100 ευρώ
Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών
Ληστεία υπό την απειλή σύριγγας σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε ζαχαροπλαστείο στην περιοχή της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα μπούκαραν περίπου στις 16:15 σε ζαχαροπλαστείο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και με τη χρήση σύριγγας αφαίρεσαν 100 ευρώ.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.