Ρόδος: Εξαπάτησαν εργαζόμενο που έχασε τη δουλειά του λόγω της φωτιάς

Ρόδος: Εξαπάτησαν εργαζόμενο που έχασε τη δουλειά του λόγω της φωτιάς

Θύμα απάτης έπεσε ένας 22χρονος από την Αλβανία που έμεινε χωρίς δουλειά - Πώς του απέσπασαν 540 ευρώ

fwtia_rodos_
Σε όλο της το μεγαλείο δείχνουν την απανθρωπιά τους κάποιοι αρρωστημένοι επιτήδειοι, που εκμεταλλεύονται την ανέχεια ανθρώπων οι οποίοι έχασαν τις περιουσίες ή τις δουλειές τους από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Ρόδο, για να τους αρπάξουν και ό,τι τους έχει απομείνει!

Θύμα απάτης έπεσε ένας 22χρονος από την Αλβανία που έμεινε χωρίς δουλειά, εξ αιτίας της ζημιάς που υπέστη το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν. Όταν, το περασμένο Σάββατο, του τηλεφώνησε από κινητό με ελληνικό αριθμό ένας άγνωστος που δήλωσε ότι είναι ο λογιστής του ξενοδοχείου και του είπε ότι δικαιούται έκτακτο επίδομα ύψους 250 ευρώ, ο άτυχος νεαρός είδε μια αχτίδα ελπίδας.

Έτσι, δεν υποψιάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα, όταν ο «λογιστής» του ζήτησε να του μεταφέρει το ποσό των 540 ευρώ, ώστε να του τα επιστρέψει μαζί με το επίδομα. Πράγματι, σύμφωνα με την "δημοκρατική", κατέθεσε τα χρήματα σε λογαριασμό που του έδωσε, με αποτέλεσμα να χάσει και αυτές τις οικονομίες του, χωρίς βέβαια να δει το υποτιθέμενο επίδομα. Ο 22χρονος κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια που ερευνά για να εντοπίσει τον απάνθρωπο δράστη.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται «καυτό» τριήμερο - Πού θα δούμε σήμερα 40άρια

Πιέζει το κίνημα της πετσέτας, συνεχείς οι έλεγχοι της κυβέρνησης - «Ελεύθερη» από ξαπλώστρες η μικρή Σάντα Μαρία στην Πάρο

Χώρισαν και πηγαίνουν... μαζί διακοπές ο πρωθυπουργός Τριντό με τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης