Τραγικό θάνατο βρήκε μια 20χρονη στο Αγκίστρι που οδηγούσε ηλεκτρικό ποδήλατο και προσέκρουσε σε βράχο με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και το κορίτσι να τραυματιστεί σοβαρά.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου επί της επαρχιακής οδού Λιμεναρίων – Απονήσου.
Σύμφωνα με το ant1news.gr, η 20χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού και στις 17:25 την παρέλαβε σκάφος του λιμενικού για να την μεταφέρει στον Πειραιά και από εκεί στο Αττικό όπου στις 19:20 κατέληξε.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο στο Αγκίστρι, ενώ ενημερώθηκε δικαστικός πραγματογνώμων για το δυστύχημα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.