Την κινητοποίηση των υπευθύνων του κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα προκάλεσε η ενημέρωση που έλαβαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ότι ένας 26χρονος Ινδός λιποθύμησε και είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Τα επεισόδια, μάλιστα, συνεχίστηκαν ακόμα και όταν έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον 26χρονο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αφενός προκλήθηκαν φορές στο όχημα του ΕΚΑΒ και αφετέρου η μεταφορά του νεαρού Ινδού έγινε τελικά με κουβέρτα από αστυνομικούς καθώς οι διασώστες αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τον χώρο που βρισκόταν.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 26χρονος μετανάστης μεταφέρθηκε στο νσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.