Την κινητοποίηση των υπευθύνων του κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα προκάλεσε η ενημέρωση που έλαβαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ότι ένας 26χρονος Ινδός λιποθύμησε και είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Τα επεισόδια, μάλιστα, συνεχίστηκαν ακόμα και όταν έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον 26χρονο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αφενός προκλήθηκαν φορές στο όχημα του ΕΚΑΒ και αφετέρου η μεταφορά του νεαρού Ινδού έγινε τελικά με κουβέρτα από αστυνομικούς καθώς οι διασώστες αδυνατούσαν να προσεγγίσουν τον χώρο που βρισκόταν.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 26χρονος μετανάστης μεταφέρθηκε στο νσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.