Μετέωρα: Ο σκύλος ανίχνευσης «Flex» βρήκε χασισοφυτεία με 74 δενδρύλλια

Μετέωρα: Ο σκύλος ανίχνευσης «Flex» βρήκε χασισοφυτεία με 74 δενδρύλλια

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο Έλληνες καλλιεργητές και αναζητούν ακόμη έναν που συμμετείχε στην παράνομη καλλιέργεια

Metewra-xasisofyteia
Κανένα περιθώριο δεν άφησε ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Flex» στους καλλιεργητές μιας αρκετά μεγάλης χασισοφυτείας που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Τρικάλων σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων, καθώς ανακάλυψε όλα τα ένοχα μυστικά τους.

Κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν με το εκπαιδευμένο τετράποδο σε μια υπαίθρια αποθήκη και στα σπίτια των τριών δραστών, βρέθηκαν συνολικά 74 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,60 ως 2,20 μέτρων τα οποία καλλιεργούσαν, ενώ στους ίδιους χώρους, κατασχέθηκαν ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης βάρους 34 γραμμαρίων, κλώνοι και φύλλα κάνναβης συνολικού βάρους 73 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους τριών γραμμαρίων, μια ζυγαριά και ένα λάστιχο ποτίσματος.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο Έλληνες και αναζητούν ακόμη έναν που συμμετείχε στην παράνομη καλλιέργεια. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Βρήκαν χασισοφυτεία και αναζητούν τους καλλιεργητές

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης εξερεύνησης από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τ.Α.Ε. σε δασώδη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, εντοπίστηκε την Παρασκευή μια φυτεία κάνναβης με 29 δενδρύλλια ύψους ως 1,50 μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.


Ειδήσεις σήμερα:

«Coming soon» έγραφαν στα Σκόπια για τον 39χρονο που δολοφονήθηκε στη Χαλκιδική

Βίντεο: Παραλίγο τροχαίο για τον Μέσι - Παραβίασε «κόκκινο» και μπήκε σε διασταύρωση γεμάτη αυτοκίνητα

Εδωσαν αγώνα στο Καβούρι και στο νοσοκομείο για να σώσουν τον 6χρονο - Οι γονείς του έλειπαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης