Πετρούπολη: Επίθεση σε κατάστημα που φέρεται να σχετίζεται με γνωστό τράπερ
Τρεις δράστες φέρονται να έσπασαν το τζάμι του καταστήματος, το οποίο πλέον δεν βρίσκεται σε λειτουργία, και να πέταξαν μέσα αυτοσχέδιο μηχανισμό από τον οποίο έγινε έκρηξη μικρής κλίμακας χωρίς να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές
Επίθεση σε ένα κατάστημα στην Πετρούπολητο οποίο κατά το παρελθόν λειτουργούσε ως κουρείο και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ανήκε σε γνωστό τράπερ, πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες φέρονται να έσπασαν το τζάμι του καταστήματος, το οποίο πλέον δεν βρίσκεται σε λειτουργία, και να πέταξαν μέσα αυτοσχέδιο μηχανισμό από τον οποίο έγινε έκρηξη μικρής κλίμακας χωρίς να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.), ενώ από την έρευνα εντοπίστηκε ένα γκαζάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατάστημα ανήκε σε γνωστό τράπερ και πιθανόν η ενέργεια αυτή να στρέφεται σε βάρος του.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.