Ρούλα Πισπιρίγκου: Στις 10 Νοεμβρίου η δίκη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας
Κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος των δύο μικρότερων κοριτσιών της – Σύμφωνα με το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα, ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία
Βασιλική Κόκκαλη
Μεσούσης της αποδεικτικής διαδικασίας για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη προσδιορίστηκε για τις 10 Νοεμβρίου η δεύτερη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκουγια κατηγορίες που αφορούν σε ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος των άλλων δύο μικρότερων κοριτσιών της, Ίριδαςκαι Μαλένας.
Ειδικότερα και αυτή η δίκη θα διεξαχθεί και πάλι από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Η 34χρονη μητέραθα καθίσει στο εδώλιο με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.
Το βούλευμα έκανε δεκτή στο σύνολο της την πρόταση που είχε κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, υιοθετώντας το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη - Καλόγρηα, το οποίο και αποδίδει το θάνατο των δύο κοριτσιών σε ασφυξία.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»