Όπως αναφέρουν πηγές του αεροδρομίου πρόκειται για ένα αμερικανικό μεταγωγικό C-5 Galaxy με τις αφίξεις τέτοιου τύπου αεροπλάνων να είναι, κατά τις ίδιες πηγές, συχνές στο «Ελ. Βενιζέλος».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα συγκεκριμένα αεροσκάφη προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είτε για ανεφοδιασμό, είτε για τεχνικούς λόγους, είτε στα πλαίσια ασκήσεων του ΝΑΤΟ.
Σε κάθε περίπτωση, τόνιζαν οι ίδιες πηγές από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η γέφυρα στην οποία κινήθηκε το αμερικανικό μεταγωγικό είναι κατασκευασμένη με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από Antonov.
To C-5 Galaxy έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τη Lockheed και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στρατιωτικά αεροπλάνα στον κόσμο.
Δείτε βίντεο: Θηριώδες αμερικανικό μεταγωγικό πέρασε σε γέφυρα της Αττικής Οδού
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.