Εξιχνιάστηκε δολοφονία 50χρονου στο κέντρο της Αθήνας - Κρυβόταν σε Μονή ο δράστης

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 50χρονου στο κέντρο της Αθήνας - Κρυβόταν σε Μονή ο δράστης

Τις πρωινές ώρες της 24ης Σεπτεμβρίου 2022, διερχόμενος εντόπισε στο οδόστρωμα αιμόφυρτο τον 50χρονο - Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε

peripoliko
Στην εξιχίαση δολοφονίας που είχε σημειωθεί στο κέντρο της Αθήνας το 2022, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες της 24ης Σεπτεμβρίου, διερχόμενος εντόπισε στο οδόστρωμα αιμόφυρτο τον 50χρονο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι 29χρονος από κοινού με ένα ακόμα άτομο, αφού διαπληκτίστηκαν με το θύμα, του κατάφερε ο ίδιος χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.

Από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 50χρονου επήλθε συνεπεία βαρείας κρανοεγκεφαλικής κάκωσης που προκλήθηκε από θλων και αμβλύ όργανο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 29χρονος διέμενε το τελευταίο διάστημα σε Ιερά Μονή της Αττικής. Αστυνομικοί τον εντόπισαν ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη και με γρήγορες κινήσεις του πέρασαν χειροπέδες, καθώς είχαν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 50χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το Σεπτέμβριο του 2022 στην Αθήνα.

Κλείσιμο
Έπειτα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα ανωτέρω Υπηρεσίας και κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης αποδεικτικών μέσων και πληροφοριακών στοιχείων ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας 29χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω ανευρέθη απογευματινές ώρες χθες (29-5-2023) στο Πόρτο Ράφτη, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις από επιχειρησιακή ομάδα αστυνομικών που συστήθηκε για τον εντοπισμό του δράστη και συνελήφθη κατόπιν σχετικού εντάλματος.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες της 24ης Σεπτεμβρίου 2022, ανευρέθη ο 50χρονος, από διερχόμενο άτομο, πεσμένος στο οδόστρωμα αιμόφυρτος στην περιοχή της Αθήνας. Ακολούθως, διακομίστηκε με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου απεβίωσε.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 29χρονος από κοινού με ένα ακόμα άτομο, αφού διαπληκτίστηκαν με το θύμα, του κατάφερε ο ίδιος χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, τα δύο άτομα διέφυγαν με δίκυκλο ιδιοκτησίας του κατηγορούμενου.

Από τη διενεργηθείσα ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 50χρονου επήλθε συνεπεία βαρείας κρανοεγκεφαλικής κάκωσης που προκλήθηκε από θλων και αμβλύ όργανο.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδήσεις σήμερα:

Εγκλήματα: Γυναίκες στην Ελλάδα που έβαλαν τους εραστές τους να δολοφονήσουν τους άνδρες τους

Γλυκά Νερά: Δύο γυναίκες παραβίασαν είσοδο πολυκατοικίας με κάρτα - Δείτε βίντεο

Ρόδος: Ποιος ήταν ο 26χρονος Βρετανός τουρίστας που χτυπήθηκε από κεραυνό κάνοντας SUP

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης