Βοιωτία: Συμπαίκτης του 37χρονου αδικοχαμένου τερματοφύλακα, έχασε πρόσφατα το 2χρονο αγοράκι του

Βοιωτία: Συμπαίκτης του 37χρονου αδικοχαμένου τερματοφύλακα, έχασε πρόσφατα το 2χρονο αγοράκι του

Ο 37χρονος Βαγγέλης Μπαρμπέρης ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της συζύγου και του 2 ετών παιδιού του  - Λίγες ημέρες πριν, συμπαίκτης του έχασε το παιδί του από καρδιά

vaggelis37
Θρηνεί η Βοιωτία τις τελευταίες μέρες για τους απρόσμενους και άδικους θανάτους συμπολιτών της, με τη μία να αφορά στην υπόθεση του θανάτου του 37χρονου τερματοφύλακα Βαγγέλη Μπαρμπέρη, και τη δεύτερη στην απώλεια ενός 2χρονου αγοριού, που ήταν μάλιστα παιδί ενός συμπαίκτη του άτυχου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της ομάδας ΑΕ Χωστίων.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο θάνατος του 37χρονου επήλθε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της μόλις 2 ετών κόρης τους. Συγκεκριμένα, ο άτυχος Βαγγέλης μόλις είχε ολοκληρώσει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την ομάδα του ΑΕ Χωστίων, το βράδυ της Κυριακής, και στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο μαζί με την οικογένειά του για να επιστρέψουν όλοι μαζί στο σπίτι τους στη Λειβαδιά.

Το κακό ξεκίνησε όταν ο Βαγγέλης ένιωσε μια αδιαθεσία και σταμάτησε το αυτοκίνητο, κοντά στην περιοχή του Ελικώνα. Χρειάστηκαν μόνο λίγες στιγμές για να χάσει τις αισθήσεις του, μπροστά στην έντρομη γυναίκα και το παιδί του, που δεν μπορούσαν ούτε να τον βοηθήσουν, ούτε και να καλέσουν σε βοήθεια λόγω του απόμερου του σημείου, όπου πολλές φορές χάνεται και το σήμα των κινητών τηλεφώνων.

Τυχαία έπεσε στην αντίληψη διερχόμενου οδηγού η γυναίκα και το 2χρονο κοριτσάκι, που βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ, και έσπευσε σε βοήθεια,  μεταφέροντας τους στο Νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του 37χρονου πατέρα.

Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρονται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου, τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από την νεκροψία-νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr, ο 37χρονος άνδρας είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στην αρχή της σεζόν, ενώ σε όλη τη διάρκεια της, δεν είχε παρουσιάσει ποτέ κάποιο πρόβλημα στην υγεία του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα παίκτης της ΑΕ Χωστιών έχασε το δύο ετών παιδί του

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που η ομάδα θρηνεί, αφού συμπαίκτης του άτυχου Βαγγέλη έχασε το μόλις δύο ετών αγοράκι του από καρδιά, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα,  ενώ σημειώνεται ότι όλη η περιοχή, έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τις απανωτές τραγωδίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς θα βγει σταθερή κυβέρνηση - Τα σενάρια και οι κίνδυνοι της κάλπης, η ΝΔ χρειάζεται τουλάχιστον 39%

Κάρπαθος: Σάλος με το βίντεο από ταβέρνα που βάζουν ζωντανά ψάρια στο τηγάνι

Θεσσαλονίκη: Βελτιώθηκε η υγεία της ερπετολόγου που την δάγκωσε οχιά σε σχολείο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης