Άντρας, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, ανασύρθηκε νεκρός από γκρεμό βάθους 10 μέτρων στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 6:30 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στα βράχια όπου βρίσκεται η γέφυρα των ερωτευμένων στην Αγία Νάπα, υπάρχει σoρός άγνωστου άνδρα.
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για ανάσυρση της σορού».
Ο κ. Θεοδούλου πρόσθεσε ότι «μέχρι στιγμής τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα δεν έχουν διευκρινιστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άγνωστο άτομο πιθανό να βρισκόταν στην συγκεκριμένη γέφυρα και προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο έδαφος από ύψος δέκα μέτρων».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3