Στιγμές τρόμου έζησε υπάλληλος καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στο Μενίδι όταν είδε τέσσερις ενόπλους να μπαίνουν στο κατάστημα, το πρωί της Τετάρτης, να την ρίχνουν στο έδαφος και να αρπάζουν 50.000 ευρώ από το ταμείο.
Η ληστεία σημειώθηκε στο μοναδικό τέτοιο κατάστημα στην περιοχή, στη λεωφόρο Αχαρνών 22, με τους τέσσερις ληστές να κρατούν στα χέρια τους πιστόλια και να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι κινήσεις των ληστών έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.
Μετά τη ληστεία οι τέσσερις δράστες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έφυγαν με ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι ληστές είναι ή ομογενείς ή Αλβανικής καταγωγής.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.