Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έχουν ταυτοποιηθεί δύο νεαροί ελληνικής καταγωγής, 18 και 25 ετών για τους πυροβολισμούς.
Μάλιστα, η δημοσίευση του βίντεο με τους πυροβολισμούς έγινε λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό 72χρονου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε γλέντι και καθόταν σε τραπέζι όταν ένιωσε ένα τσούξιμο στο πόδι.
Σηκώνοντας το παντελόνι του διαπίστωσε ότι είχε καρφωθεί στη γάμπα του μία βολίδα και είχε αρχίσει να αιμορραγεί. Μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, και είναι καλά στην υγεία του.
Κλείσιμο
Διαπιστώθηκε πως η σφαίρα προήλθε από πυροβόλο όπλο 9 χιλιοστών.
Το Lalane Garden μεταμορφώνει έναν καταπράσινο αστικό κήπο σε χώρο συνάντησης, όπου οι comfort γεύσεις, η ζωντανή μουσική και η χαλαρή φιλοξενία δίνουν τον τόνο της σεζόν.