Οι άγνωστοι δράστες, 7 λεπτά μετα τα μεσάνυχτα, πλησίασαν την οικία του 44χρονου δημοσιογράφου και αφού περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το χαλάκι της εισόδου στη συνέχεια άναψαν μια φωτοβολίδα, την πέταξαν και εξαφανίστηκαν. Μάλιστα όπως προκύπτει από την έρευνα των αρχών και από κάμερες της περιοχής οι εμπρηστές αμέσως μετά την πράξη τους, επιβιβάστηκαν σε μοτοσυκλέτα που δεν έφερε πινακίδες και χάθηκαν στα στενα της περιοχής.
Την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του δημοσιογράφου εξετάζουν οι αξιωματικοί της Υποδιευθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικης Αττικής.
Μέσα από καταθέσεις του θύματος και του περιβάλλοντος του θα προσπαθήσουν να βρουν το κινητρο της επίθεσης και από την ανάλυση των καμερών το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη τους.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας