Παράλληλα, εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, πήρε μια 54χρονη γυναίκα που νοσηλεύονταν με εκδορές, δίχως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. Επίσης, για την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και μια 50χρονη που βρίσκονταν στο μοιραίο τρένο.
Όσον αφορά, την 22χρονη πολυτραυματία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, βρίσκεται ακόμα σε σταθερή κατάσταση στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Τέλος, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ περιθάλπτεται μόνο ένα άτομο, που το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα λάβει κι αυτό εξιτήριο, ενώ μέχρι την Παρασκευή (3/3) νοσηλεύονταν 10 επιβάτες από τη σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στα Τεμπη.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών