Παλαιό Φάληρο: Τρελό ξεφάντωμα με Τόνι Σφήνο στο «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023»

Παλαιό Φάληρο: Τρελό ξεφάντωμα με Τόνι Σφήνο στο «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023»

Το πρόγραμμα των προσεχών Αποκριάτικων εκδηλώσεων

Collage_Maker-21-Feb-2023-03_30-AM
Με μοναδικές στιγμές Αποκριάτικου κεφιού και διασκέδασης, άνοιξε την Κυριακή (19/2), με το παραδοσιακό γεγονός της μεγάλης μαθητικής παρέλασης αρμάτων και καρναβαλιστών, ο κύκλος των εφετινών εκδηλώσεων του Δήμου Π. Φαλήρου και του Γραφείου Παιδείας «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023», που θα ολοκληρωθεί την Καθαρά Δευτέρα, με τα Κούλουμα και το πέταγμα του χαρταετού.

Η πλατεία Φλοίσβου κατακλύσθηκε από κόσμο, για την πολυαναμενόμενη έκπληξη των διοργανωτών, το αποκριάτικο show από τον Τόνι Σφήνο και την παρέα του, οι οποίοι εκτόξευσαν το κέφι και έδωσαν την απόλυτη διάσταση στη μεγάλη Φαληριώτικη γιορτή.

φαληρο1


Κλείσιμο
Στην αφετηρία της παρέλασης βρέθηκαν εκατοντάδες μικροί καρναβαλιστές με τους συνοδούς τους, οι οποίοι με τις ευρηματικές, επιτυχημένα αστείες μεταμφιέσεις τους, κατανεμημένοι σε ομάδες και γκρουπ και ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο συμμετοχής, «πλημμύρισαν» την κεντρική οδό της πόλης, την Αγίου Αλεξάνδρου, χόρεψαν, τραγούδησαν, ξεφάντωσαν, μεταδίδοντας τον αποκριάτικο παλμό της διασκέδασης και τη θετική ενέργεια σε όλους.

Η μεγάλη παρέλαση ξεκίνησε το μεσημέρι με το άρμα του Καρνάβαλου, πάνω στο οποίο και τριγύρω του, βρέθηκαν μαθητές από κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης των σχολείων του Π. Φαλήρου. Εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι, ο Λατίνος DJ Alex De Leon , Βραζιλιάνες χορεύτριες και η μασκότ του Παλαιού Φαλήρου, ο «ΦΑΛΗΡΩΝΑΣ» έδιναν το βασικό τέμπο ενός πραγματικά ξεχωριστού πανηγυριού.

δημα1


Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος διασκέδασε, χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τα παιδιά, τη νεολαία και το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την πλατεία Φλοίσβου και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, ευχαριστεί «όσους εργάσθηκαν για την σπουδαία αυτή εκδήλωση και κάλεσε «μικρούς και μεγάλους, στις εκδηλώσεις που συνεχίζονται μέχρι να πετάξουμε τους χαρταετούς μας, με την κορύφωση του γλεντιού, το τελευταίο σαββατοκύριακο της Αποκριάς και τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας».


Το πρόγραμμα των προσεχών Αποκριάτικων εκδηλώσεων

program1


Η επόμενη Αποκριάτικη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25/2 (11.00), στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας και θα κλείσει με τα αλευρομουτζουρώματα.

Την Καθαρά Δευτέρα 27/2 (11.00) γιορτάζουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο Πάρκο του Φλοίσβου. Διασκεδάζουμε με μουσική, παραδοσιακούς χορούς, για μικρούς και μεγάλους από τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και πολλά κεράσματα.

Ανιματέρ ψυχαγωγούν τους μικρούς μας φίλους με παιχνίδια, face painting και πολλές εκπλήξεις.




Ειδήσεις σήμερα:

Market Pass: Άνοιξε η εφαρμογή, μέχρι 15 Μαρτίου οι αιτήσεις

Τουρκία: Bίντεο από τους νέους σεισμούς 5,2 μέχρι 6,4 Ρίχτερ - Κι άλλοι εγκλωβισμένοι

Survivor All Star: Η Μελίνα ξανά στον τάκο και η... ανακωχή Ελευθερίας-Μάριου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης