Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για εικονικά σύμφωνα συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για εικονικά σύμφωνα συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διέταξε τη διεξαγωγή διοικητικής εξέτασης - Τα Σύμφωνα Συμβίωσης θα βοηθούσαν την μοριοδότηση για την πρόσληψη τους

evros-synora3
Την άμεση αντίδραση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκάλεσε το σημερινό δημοσίευμα για δεκάδες εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης των 250 νέων συνοριοφυλάκων, προκειμένου να μοριοδοτηθουν καινά τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

“Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διεξάγεται διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους συνοριοφύλακες”.

theodvrikakos


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το Evros-news.gr, έχουν υπογραφεί και υπάρχουν δεκάδες εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης, τα οποία ξεπερνούν ακόμα και τα 100, από τους 250 νέους συνοριοφύλακες που έχουν προσληφθεί, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα 5 μόρια που προβλέπεται από τον κανονισμό και ακολούθως να τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Τα κριτήρια για την επιλογή τοποθέτησης, είναι οι επιδόσεις τους σε γραπτές εξετάσεις που υποβλήθηκαν, αλλά και η βαθμολόγηση τους σε διάφορα πρακτικά τεστ και δοκιμασίες, κατά την διάρκεια της βασικής τους εκπαίδευσης στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου. Παρ΄όλα αυτά όμως, όσοι πέτυχαν πολύ καλή θέση με βάση τα προαναφερόμενα, δεν είναι σίγουροι ότι θα τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση της Αλεξανδρούπολης...

Κλείσιμο
Σύμφωνα πάντα με το Evros-news.gr σχεδόν οι μισοί νέοι συνοριοφύλακες προκειμένου να τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και να μένουν στην πόλη, υπέγραψαν τους τελευταίους μήνες Σύμφωνα Συμβίωσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν όχι όλα, τουλάχιστον η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι… εικονικά καθώς έχουν υπογραφεί μετά την πρόσληψη τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα κάποιοι νεαροί Συνοριοφύλακες εμφανίζουν Σύμφωνα Συμβίωσης ακόμα και με… ηλικιωμένους άνω των 60 ετών(!) αλλά υπάρχουν και Σύμφωνα Συμβίωσης και… μεταξύ ανδρών!


Πηγή: Evros-news.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Η αγορά της Αντιόχειας πριν και μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου - Δείτε βίντεο

Κατάσκοποι ή UFO τα «μπαλόνια»; Η CIA θα λύσει τον γρίφο

Σεισμός στην Τουρκία: Αναγκαστική στροφή Ερντογάν προς τη Δύση - Τα σενάρια για τις εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης