Τραγωδια σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με ένα κοριτσάκι 6,5 ετών να καταλήγει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη μεταφέρθηκε διασωληνωμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία περιπολικού από την περιοχή της Τούμπας, στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο". Το άτυχο παιδί φέρεται να είχε πυρετό τις τελευταίες ημέρες.
Πάρα τις τιτάνιες προσπάθειες εντατικολόγων, παιδιάτρων, αναισθησιολόγων και των νοσηλευτών η εξάχρονη έσβησε από ανακοπή καρδιάς, την οποία υπέστη στο σπίτι της.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η διακομιδή του παιδιού έγινε έγκαιρα και στο νοσοκομείο έφθασε διασωληνωμένο.
"Κρίμα. Είναι μεγάλη η θλίψη στους συναφέλφους που δεν κατάφεραν να το σώσουν αν και έκαναν τα πάντα. Προσοχή στα μέτρα αυτοπροστασίας και εμβολιασμός των παιδιών", καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.
"Φως" στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς