Στην σύλληψη μιας 62χρονης σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν 38 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 379 μηνών και χρηματική ποινή 3.300 ευρώ, προχώρησαν χθες την Παρασκευή στην Παιανία αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Η 62χρονη έχει καταδικαστεί για τα αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί επιταγών κατ' εξακολούθηση, της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών κατ' εξακολούθηση, της μη καταβολής δεδουλευμένων αποδοχών σε υπαλλήλους, μη καταβολής εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών και μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων.
Συγκεκριμένα, ως συνιδιοκτήτρια ιδιωτικής επιχείρησης ιατρικών υπηρεσιών, εξέδιδε κατ' εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της επιχείρησης.
Επιπλέον, δεν κατέβαλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές στους υπαλλήλους της, τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και τις εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.