Μοσχάτο: «Πήρες λεφτά κι από τη μάνα μου, θα σε σκοτώσω» - Ο τελευταίος διάλογος της 47χρονης με τον λογιστή

Μοσχάτο: «Πήρες λεφτά κι από τη μάνα μου, θα σε σκοτώσω» - Ο τελευταίος διάλογος της 47χρονης με τον λογιστή

Κρίθηκε προφυλακιστέα - Τράβηξε βίντεο την τελευταία τους συνάντηση - «Αν δεν το κάνεις εσύ, θα με σκοτώσουν στην φυλακή», λέει ο 50χρονος

mosxato
Αποκαλυπτικός σχετικά με τη σχέση που είχαν ο 50χρονος ασφαλιστής και η 47χρονη γυναίκα, είναι ο μεταξύ τους διάλογος λίγο πριν τον απαγχονισμό του, στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.

Η γυναίκα, που κατηγορείται πως συμμετείχε στον θάνατό του και προφυλακίστηκε γι' αυτό, φαίνεται πως είχε φτάσει στα όριά της, αναφορικά με τα χρήματα που της όφειλε ο 50χρονος (κατά πληροφορίες άγγιζαν τις €200.000) και δεν δίστασε να του αναφέρει πως «θα τον σκοτώσει».

«Εγώ μπορεί να μην έχω τη δύναμη, αλλά θα σε σκοτώσω γιατί έχω τελειώσει», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, η γυναίκα η οποία τον απειλεί επανειλημμένα ότι θα τον σκοτώσει.

Ο ασφαλιστής είναι καθισμένος στον καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού του, φοράει πιτζάμα και δεν αντιδράει στις ερωτήσεις και δέχεται παθητικά τα όσα ακούει. «Θα μιλήσουμε, θα τα αφήσω, γιατί και εγώ θα σκοτωθώ, ενώ αν σε σκοτώσω θα μπω φυλακή, εγώ θα σε σκοτώσω», λέει η 47χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Πρώτον, πήρες από τα παιδιά μου λεφτά, από τη μάνα μου, αυτοί οι άνθρωποι δεν σου έφταιγαν σε τίποτα, ούτε ο αδερφός μου, ούτε ο συμπέθερος, ούτε οι υπόλοιποι που ζήταγες και ερχόντουσαν και σου έδιναν λεφτά, για ποιο λόγο το έκανες; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα, είμαι αποφασισμένη. Τελείωσε πολλές οικογένειες, κατέστρεψες πολλές οικογένειες, τη μία τη κύρια και πήρε δάνειο το σπίτι της, για να της βγάλεις επενδυτικό. Τη μάνα μου την έπαιρνες τηλέφωνο και της έλεγες να βάλει το σπίτι της, για να πάρει κάτι παραπάνω. Σήμερα το έμαθα. Η μάνα μου μού το είπε, που φαγώθηκαν όλα τα λεφτά; Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα Νίκο», έλεγε στον 50χρονη η γυναίκα, ο οποίος και δεν αντιδρούσε στις ερωτήσεις της.

«Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πώς…» απαντά ο 50χρονος, με τη γυναίκα να τον βρίζει και να τον ρωτάει στη συνέχεια: «Πού πήγαν τα λεφτά πες μου». «Στην ανακύκλωση» απάντησε ο ασφαλιστής, προσθέτοντας: «Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή».

Δείτε τα βίντεο:

Μοσχάτο: Ο διάλογος της 47χρονης με τον λογιστή

Κλείσιμο



Η 47χρονη συνεχίζει, λέγοντας στον 50χρονο «τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα». Σε άλλο σημείο, ο ασφαλιστής λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του ζητά να σηκωθεί επάνω, κρατώντας στα χέρια της - όπως διακρίνεται στα βίντεο - ένα κορδόνι.

Τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει με τις συνομιλίες του 50χρονου και της 47χρονης βρίσκοτναι στην κατοχή της ΕΛ.ΑΣ και εξετάζονται προσεκτικά, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.


Προφυλακιστέα η 47χρονη

Η 47χρονη γυναίκα έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί , μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει. Μετά την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 47χρονη ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον θάνατο που είχε προαποφασίσει ο 50χρονος, με τη δικηγόρο της να δηλώνει ότι τα βίντεο μέσα από το διαμέρισμα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 47χρονης.

Η δικηγόρος της 47χρονης - Κατερίνα Τσιώνα


«Υπάρχει ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας για τα χρήματα και υπάρχει και δεύτερο βίντεο από το δραματικό περιστατικό που εξελίχθηκε» ανέφερε η δικηγόρος Κατερίνα Τσιώνα. Τα βίντεο αυτά έχουν τραβηχτεί από την ίδια την 47χρονη και, σύμφωνα με την δικηγόρο της, είναι ευρήματα που έχουν περιληφθεί στη δικογραφία. «Είχε προαποφασίσει ο θανών να προχωρήσει στην πράξη του».

Κατά τη δικηγόρο της 47χρονης ο 50χρονος είχε πάρει χρήματα από την συλληφθείσα και από τα παιδιά της και την «εξαπατούσε για 10 χρόνια».

Επιμένοντας στην «γραμμή» ότι η 47χρονη δεν βοήθησε στον απαγχονισμό του 50χρονου η δικηγόρος της έχει αναφέρει ότι «οι συνθήκες που έφτασε (σ.σ. ο 50χρονος) μέχρι τον απαγχονισμό είναι καταγεγραμμένες, προσπάθησε (σ.σ. η 47χρονη) να τον αποτρέψει και γι' αυτό χτύπησε». «Αυτό που δεν έχει φωτιστεί είναι ότι δεν είχε κίνητρο να τον σκοτώσει, ήθελε να μάθει που είναι τα χρήματα και εκείνος της είπε ότ τα χρήματα υπάρχουν» κατέληξε η δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όσον αφορά το έγκλημα στο Μοσχάτο.



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι και γιατί εισέβαλαν στο Κολλέγιο Αθηνών

Πέθανε από λεπτοσπείρωση ένας 57χρονος στη Ζάκυνθο - Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ

«Εγώ θα σε σκοτώσω» - Το βίντεο που έβγαλε η 47χρονη πριν τον απαγχονισμό του λογιστή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης