Μοσχάτο: Προφυλακίστηκε η 47χρονη για τον θάνατο του λογιστή - Δείτε το βίντεο που έβγαλε πριν τον απαγχονισμό

Μοσχάτο: Προφυλακίστηκε η 47χρονη για τον θάνατο του λογιστή - Δείτε το βίντεο που έβγαλε πριν τον απαγχονισμό

Οι τελευταίες στιγμές του άνδρα στο Μοσχάτο - Η γυναίκα κατηγορείται ότι συμμετείχε στον θάνατό του - «Εγώ θα σε σκοτώσω» έλεγε

mosxato_thima_gynaika_arthro
Δύο σοκαριστικά βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Πρόκειται για τις τελευταίες στιγμές του άνδρα, οι οποίες βιντεοσκοπήθηκαν από την 47χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι συμμετείχε στον θάνατό του. Στα δύο βίντεο ακούγονται οι απειλές της γυναίκας με αποδέκτη τον 50χρονο ενώ η 47χρονη διακρίνεται να κρατάει ένα κορδόνι και να του λέει  «θα σε σκοτώσω».

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», αναφέρει η γυναίκα. «Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» τονίζει από την πλευρά του ο άνδρα. Ακολούθως η γυναίκα τον ρωτάει: «Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» και στη συνέχεια τον βρίζει. Ο 50χρονος της απαντάει  «στην ανακύκλωση» και στη συνέχεια της λέει να σβήσει το βίντεο. «Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», ακούγεται να λέει ο άνδρας.



Δείτε βίντεο:

Μοσχάτο: Ο διάλογος της 47χρονης με τον λογιστή

Κλείσιμο



«Τελείωσες και κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα», του λέει η 47χρονη γυναίκα. 

Σε ένα άλλο πλάνο ο άνδρας ακούγεται να λέει στην 47χρονη «σκότωσε με» και τότε αυτή του λέει «σήκω επάνω», ενώ η γυναίκα φαίνεται να κρατά στα χέρια της ένα κορδόνι. Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα βίντεο βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ με τους αρμόδιους αξιωματικούς να τα εξετάζουν προκειμένου να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση.

Στην Ευελπίδων η 47χρονη - Κρίθηκε προφυλακιστέα

Η 47χρονη γυναίκα έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί , μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει. Μετά την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 47χρονη ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον θάνατο που είχε προαποφασίσει ο 50χρονος, με τη δικηγόρο της να δηλώνει ότι τα βίντεο μέσα από το διαμέρισμα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 47χρονης.

Η δικηγόρος της 47χρονης - Κατερίνα Τσιώνα


«Υπάρχει ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας για τα χρήματα (σ.σ. ο 50χρονος φέρεται να χρωστούσε 200.000 ευρώ στην 47χρονη) και υπάρχει και δεύτερο βίντεο από το δραματικό περιστατικό που εξελίχθηκε» ανέφερε η δικηγόρος Κατερίνα Τσιώνα. Τα βίντεο αυτά έχουν τραβηχτεί από την ίδια την 47χρονη και, σύμφωνα με την δικηγόρο της, είναι ευρήματα που έχουν περιληφθεί στη δικογραφία. «Είχε προαποφασίσει ο θανών να προχωρήσει στην πράξη του».

Κατά τη δικηγόρο της 47χρονης ο 50χρονος είχε πάρει χρήματα από την συλληφθείσα και από τα παιδιά της και την «εξαπατούσε για 10 χρόνια».

Επιμένοντας στην «γραμμή» ότι η 47χρονη δεν βοήθησε στον απαγχονισμό του 50χρονου η δικηγόρος της έχει αναφέρει ότι «οι συνθήκες που έφτασε (σ.σ. ο 50χρονος) μέχρι τον απαγχονισμό είναι καταγεγραμμένες, προσπάθησε (σ.σ. η 47χρονη) να τον αποτρέψει και γι' αυτό χτύπησε». «Αυτό που δεν έχει φωτιστεί είναι ότι δεν είχε κίνητρο να τον σκοτώσει, ήθελε να μάθει που είναι τα χρήματα και εκείνος της είπε ότ τα χρήματα υπάρχουν» κατέληξε η δικηγόρος της γυναίκας που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση όσον αφορά το έγκλημα στο Μοσχάτο.



Ειδήσεις σήμερα:

Πού στρέφονται οι έρευνες για την 44χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε στη Ρόδο, η δραματική έκκληση του συζύγου της

Καταγγελία για εισβολή αγνώστων με μαχαίρια στο Κολλέγιο Αθηνών - Λήξη συναγερμού λέει η ΕΛΑΣ

Διάσημος Βρετανός ηθοποιός εξαφανίστηκε ενώ έκανε πεζοπορία σε βουνό της Καλιφόρνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης