Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα Γρεβενά, όταν ένας 61χρονος οδηγός λεωφορείου ξαφνικά κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του.
Το σοκαριστικό περιστατικό έγινε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το δρομολόγιό του με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ για την Αθήνα και συγκεκριμένα όταν έπινε καφέ μαζί με τους συναδέλφους του.
Ξαφνικά κατέρρευσε και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη χάσει τη ζωή του.
Στην τοπκή κοινότητα προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς ο οδηγός των ΚΤΕΛ ήταν πατέρας τριών παιδιών και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή.
Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι οδηγοί του ΚΤΕΛ υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις με απόφαση της διοίκησης, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.