Τον εφιάλτη που βίωσε η οικογένεια της στο Παλαιό Φάληρο, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της και έδεσαν και φίμωσαν την ίδια, τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους, περιέγραψε η 51χρονος σύζυγος του επιχειρηματία.
«Όλα συνέβησαν στις 12μιση το βράδυ. Ήταν τρία άτομα, μας έδεσαν, μας απείλησαν και μας έκλεψαν. Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου και μετά προσπαθήσαμε να λύσουμε ο ένας τον άλλον», είπε η γυναίκα στο OPEN και πρόσθεσε ότι «τώρα είμαστε καλά».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpp6fbj5bfh5)
Οι ληστές φέρεται να παρακολουθούσαν τον 50χρονο πατέρα της οικογένειας. Όταν ο άντρας επέστρεψε στην πολυκατοικία στην οποίο διέμενε στην οδό Νηρηίδος, οι δράστες τον περίμεναν και με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων και μιας κυνηγετικής καραμπίνας, τον ανάγκασαν να ανέβουν όλοι μαζί στο διαμέρισμά του στον πέμπτο όροφο. Σ' αυτό βρίσκονταν η συζυγός του και τα δύο ενήλικα παιδιά τους.
Αφού τους φίμωσαν και τους έδεσαν, παράλληλα άρχισαν να ψάχνουν χρήματα και χρυσαφικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες αφαίρεσαν μετρητά και κάποια χρυσαφικά και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA ενώ παράλληλα αναζητούν υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.