Το ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από δύο ηλικιωμένεςγυναίκες στο Αηδονοχώρι Σερρών, στις οποίες παρουσιάστηκαν ως... υπάλληλοι της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, οι δύο άνδρες πήγαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι των ηλικιωμένων γυναικών, οι οποίες είναι μάλιστα αδελφές και ηλικίας 81 και 76 ετών.
Παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και τις έπεισαν να βάλουν τα χρήματα που είχαν σε μια μαξιλαροθήκη που κρατούσαν, για να μην καταστραφούν από τις εργασίες που θα κάνουν στην περιοχή.
Οι ηλικιωμένες τους πίστεψαν και όταν έβαλαν το ποσό των 150.000 ευρώ, οι «μαϊμού» υπάλληλοι τα άρπαξαν και έγιναν καπνός.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.