Κολωνός: «Όποιος μιλήσει για βιασμούς θα του διαλύσουν τη ζωή», λέει ο αδερφός της 12χρονης

Κολωνός: «Όποιος μιλήσει για βιασμούς θα του διαλύσουν τη ζωή», λέει ο αδερφός της 12χρονης

«Κανένας από το κράτος δεν μας βοήθησε», ανέφερε περιγράφοντας τα όσα έχει ζήσει από την στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση - Το μήνυμα της μητέρας από τη φυλακή

sinelevs
Για την υπόθεση φρίκης στον Κολωνό, με την 12χρονη την οποία βίαζε και εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος, μίλησε ο αδερφός της, Κώστας,

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού – Σεπολίων -Ακαδημίας Πλάτωνος και συλλογικοτήτων, με στόχο τη συγκρότηση Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην οικογένεια της 12χρονης. Εκεί μίλησε ο 18χρονος Κώστας, καθώς και μέσω ηχητικού μηνύματος, η μητέρα της 12χρονης, η οποία βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενη για την υπόθεση.

«Η ζωή μας έχει καταστραφεί», είπε ο 18χρονος Κώστας και ανέφερε ότι το κράτος δεν στηρίξει τον ίδιο και τα αδέρφια του.

«Σε όσα έχουμε περάσει αυτούς τους μήνες, δεν έχουμε καμία βοήθεια από πουθενά. Ούτε ψυχίατρος βοήθησε την αδελφή μου, κανένας από το κράτος δεν μας έλυσε κανένα πρόβλημα», επισήμανε ο 18χρονος.

Στη συνέχεια, υπερασπίστηκε τη μητέρα του, για την οποία ισχυρίζεται ότι εντελώς άδικα βρίσκεται στη φυλακή. «Είναι άδικο και εκδικητικό που έχουν μέσα τη μάνα μας» είπε, καταγγέλλοντας κωλυσιεργία, αφού «έχουν περάσει 4 μήνες και δεν έχουν κάνει τίποτα για την υπόθεση μας. Είναι σίγουρο το μόνο που θέλουν είναι να συγκαλύψουν την υπόθεση και όσους εμπλέκονται, πολιτικοί, παπάδες, μπάτσοι, διάφορες προσωπικότητες και οι καλοί οικογενειάρχες που μπαίνουν στο ιντερνετ για να βρούνε να βιάσουν παιδιά. Ποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το μήνυμα που θέλουν να δώσουν σε όποιον του συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι, αν κάποιος μιλήσει για βιασμούς θα περάσει αυτά που περνάει η οικογένειά μου. Ποιο παιδί θα τολμήσει και ποια οικογένεια θα πάει να καταγγείλει αν κάτι του συμβαίνει. Θα τον ξεφτιλίσουν και θα του διαλύσουν τη ζωή».

«Θέλω ο κόσμος που καταλαβαίνει τι είναι να είσαι φτωχός και πόσο εύκολα σε διαλύουν και δεν μπορείς να αντιδράσεις, να αντιμετωπίσεις όλα αυτά και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου να είναι μαζί μας και να κάνουμε ότι μπορούμε για να βγει το συντομότερο η μάνα μου από τη φυλακή και όχι να μας κοροϊδεύουν και να μην προχωράνε την ένσταση που έχει κάνει για αποφυλάκιση. Είναι μεγάλη αδικία να είναι η μάνα μου στη φυλακή και όλοι αυτοί που ευθύνονται να είναι έξω», καταλήγει ο Κώστας.

«Μου στερούν τα παιδιά μου»

Κλείσιμο
Για παιδιά της, που βρίσκεται μακριά τους, μίλησε στο ηχογραφημένο μήνυμά της από τη φυλακή και η μητέρα του Κώστα, υπερασπιζόμενη την αθωότητά της.

Ακούστε το ηχητικό της μητέρας 
Κολωνός: «Όποιος μιλήσει για βιασμούς θα του διαλύσουν τη ζωή», λέει ο αδερφός της 12χρονης

Μεταξύ άλλων η μητέρα ανέφερε: «Είμαστε μια οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνοι που ο σκοπός της ζωής μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα να κάνουμε τα πάντα για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας».

Στη συνέχεια κατήγγειλε επιλεκτική χρησιμοποίηση στοιχείων και σημαντικές παραλείψεις αθωωτικών στοιχείων στη δικογραφία, όπως και μη ένταξη ενοχοποιητικών στοιχείων για συγκεκριμένους κατηγορούμενους για τους οποίους θεωρεί ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης.

«Όλη αυτή η ιστορία έχει σκοπό να δεχτώ λάσπη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, να προφυλακιστώ και να μου στερήσουν τα παιδιά μου δηλαδή την ίδια μου τη ζωή και να μη μ’ αφήνουν να συμβάλλω κι εγώ, όπως μπορώ, για να πιαστούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές του παιδιού μου» πρόσθεσε, ενώ έκλεισε το μήνυμά της ευχαριστώντας όλους όσοι πιστεύουν στην αθωότητά της και στηρίζουν την οικογένειά της.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Τόπαλος: 25χρονος Γεωργιανός με εμπειρία 200 αγώνων ο αντίπαλος του στο σπάρινγκ


Φρίκη στη Βέροια: Τη διαδρομή που ακολούθησε η 29χρονη αναζητούν οι Αρχές


Κορωνοϊός: Μέρες του 2019 ζει η Κίνα - Άγνωστος ο αριθμός νεκρών και νοσούντων από Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης