Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη ληστείας σε κατάστημα στην Κέρκυρα

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη ληστείας σε κατάστημα στην Κέρκυρα

'Αφαντος ο άντρας που εισέβαλε το βράδυ της Τετάρτης σε ένα μίνι μάρκετ και  άρπαξε τις εισπράξεις τραυματίζοντας με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια

peripoliko_
Άφαντος παραμένει, παρά τις εκτενείς αναζητήσεις της Αστυνομίας, ο άγνωστος κακοποιός που εισέβαλε στις 9.30΄ το βράδυ της Τετάρτης σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή Κοντόκαλι της Κέρκυρας και άρπαξε τις εισπράξεις από το ταμείο τραυματίζοντας με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια.

Στην προσπάθεια της να αντισταθεί και να εμποδίσει την κλοπή, η γυναίκα προσπάθησε να αφοπλίσει τον εισβολέα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, αλλά τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τη λάμα του μαχαιριού. Ο δράστης, διέφυγε τρέχοντας και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί, εξετάζουν το ενδεχόμενο η ληστεία να συνδέεται με την εισβολή που είχε κάνει πριν από δυο εβδομάδες στο ίδιο μίνι μάρκετ ένας άνδρας, ο οποίος είχε βγάλει τα ρούχα του είχε προκαλέσει ζημιές στο κατάστημα και είχε επιτεθεί στην ιδιοκτήτρια!

Είχαν ο καθένας από δυο μαχαίρια

Για παράνομη οπλοκατοχή παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου δυο Έλληνες που υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τμήματος Ναυπακτίας στο Αντίρριο και συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν τέσσερα μαχαίρια και τρία πολυεργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στη Ρόδο ένας 46χρονος Έλληνας, το βράδυ της Τετάρτης και στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους επτά και εννέα εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 46χρονος συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς για τον Δεκέμβριο

Maestro: Αποθεώθηκε η splatter σκηνή - Η αλληγορία και ο σουρεαλισμός του Παπακαλιάτη

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης