Κέρκυρα: Τον συνέλαβαν πριν διακινήσει τριάμισι κιλά κάνναβης

Κέρκυρα: Τον συνέλαβαν πριν διακινήσει τριάμισι κιλά κάνναβης

Η Δίωξη Ναρκωτικών εντόπισε τον διακινητή μετά από πληροφορίες – Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

peripoliko1
Τέλος στα σχέδια που έκανε ένας Έλληνας για να βγάλει παράνομο χρήμα ρίχνοντας μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στα στέκια χρηστών στην πόλη της Κέρκυρας, έβαλε η επιχείρηση που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ο διακινητής εντοπίστηκε και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 400 γραμμαρίων την οποία σκόπευε να πουλήσει και κατασχέθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Kerkyra-kannabi


Η «Roxy» βρήκε σχεδόν ενάμισι κιλό κάνναβης

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας Έλληνας σε περιοχή των Σερρών, καθώς κατά την έρευνα που έκανε στο σπίτι του η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα «Roxy» ξετρύπωσε μεταξύ άλλων έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 294 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1.700 ευρώ και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα:

Στην ανακρίτρια για ν' απολογηθεί η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο - Δείτε φωτογραφίες

«Ψεύτη», «ληστή», «ανισόρροπε»: Πρωτοφανής σύγκρουση Μπολσονάρου – Λούλα στο τελευταίο debate

Η «εποχή Μασκ» αλλάζει ριζικά το Twitter - Υπάλληλοι στην πόρτα της εξόδου, αγωνία για το μέλλον της πλατφόρμας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης