Κρήτη: Το τατουάζ του νταή που ξυλοκόπησε ηλικιωμένους αποκάλυψε ληστεία!

Κρήτη: Το τατουάζ του νταή που ξυλοκόπησε ηλικιωμένους αποκάλυψε ληστεία!

Ο 31χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, από το οποίο πήρε εξιτήριο την Τρίτη

peripoliko
Για άλλη υπόθεση οδηγήθηκε την Τετάρτη στην ανακρίτρια Ηρακλείου ο 31χρονος ο οποίος τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου ξυλοκόπησε άγρια τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοικιάζει, στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο. Ο "νταής" κατηγορείται και για μια απόπειρα ληστείας σε ένα περίπτερο του Ηρακλείου, καθώς προδόθηκε από το... τατουάζ του!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναγνώρισαν το χαρακτηριστικό τατουάζ που φέρει στο αριστερό χέρι ο 31χρονος και είχε καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας, η οποία υπήρχε στο περίπτερο που είχε αποπειραθεί να ληστέψει με την απειλή κατσαβιδιού στις 5 Σεπτεμβρίου, αλλά τελικά κατάφερε να αρπάξει μόνο… ένα πακέτο τσιγάρα! Έτσι, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος και η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα για την σύλληψή του. Όμως, ζήτησε και πήρε προθεσμία επειδή δεν είχε δικηγόρο και, αφού του ορίστηκε, θα απολογηθεί σήμερα.

Την ίδια ώρα, εκκρεμεί η απολογία του για την επίθεση στο ζευγάρι των ηλικιωμένων σπιτονοικοκύρηδών του ηλικίας 84 και 83 χρόνων, όταν απαίτησε να του δώσουν 40 ευρώ για την επισκευή μιας βλάβης που δήθεν είχε πληρώσει, αλλά εκείνοι του ζήτησαν να πληρώσει τα ενοίκια που τους όφειλε.

Ο 31χρονος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, από το οποίο πήρε εξιτήριο την Τρίτη. Μόλις αποχώρησε από το νοσοκομείο, συνελήφθη από την Αστυνομία καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.


Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 100 βίντεο παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του Παπαθεοδώρου

Έκανε μπότοξ και αυξητική χειλιών αξίας 522 ευρώ και έφυγε χωρίς να πληρώσει!

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν έξαλλη επειδή δεν «χωρούσε» στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης