Κιμ Καρντάσιαν: Έξαλλη που δεν «χωρούσε» στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Κιμ Καρντάσιαν: Έξαλλη που δεν «χωρούσε» στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε

Όλα όσα έκανε η ριάλιτι σταρ για να φτάσει στα χέρια της το εμβληματικό φόρεμα που εμφανίστηκε στο Met Gala

Kim_Exof
Η Κιμ Καρντάσιαν ισχυρίστηκε ότι μπορεί να «μεταμορφωθεί» και να «χωρέσει σε οτιδήποτε» καθώς προσπάθησε να «μπει» στο εμβληματικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε για το Met Gala.

Οι αποκαλύψεις για το παρασκήνιο και όλα όσα έγιναν για να φορέσει το συγκεκριμένο ρούχο έγιναν στο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians» που προβάλλεται από το Hulu αυτή την εβδομάδα.

Στην 41χρονη ριάλιτι σταρ δόθηκε ένα αντίγραφο του φορέματος για να το δει πάνω στο σώμα της πρώτα πριν δοκιμάσει το αυθεντικό φόρεμα - το οποίο αγοράστηκε από το Ripley's Believe It Or Not για το ιλιγγιώδες ποσό των 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων το 2016, τιμή που θεωρείται ρεκόρ για ένα φόρεμα.

Ενώ η Κιμ μπόρεσε να χωρέσει στο αντίγραφο, έγινε έξαλλη όταν δεν μπόρεσε να χωρέσει στο πρωτότυπο, γεγονός που την ανάγκασε να χάσει τουλάχιστον 7 κιλά πριν το Met Gala.



Κλείσιμο
Kim1
Η Κιμ φώναζε ότι μπορεί να «στριμωχτεί σε οτιδήποτε», καθώς προσπάθησε να αποκτήσει το εμβληματικό φόρεμα «Happy Birthday Mr. President» της Μέριλιν Μονρόε για το Met Gala στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας του Hulu «The Kardashians»


KIm2



Kim3


Η Κιμ έθεσε για πρώτη φορά την ιδέα να φορέσει το φόρεμα της Μέριλιν όταν συναντήθηκε με τον fashion editor και στιλίστα Κάρλος Ναζάριο, τον οποίο λέει ότι γνώρισε στη φωτογράφηση για το εξώφυλλο της Vogue.

«Πάντα μου αρέσει να βλέπω τι υπάρχει εκεί έξω και να χτίζω σχέσεις», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν σχεδίαζε να πάει στο ετήσιο Met Gala «γιατί θα ήταν δύσκολο να ξεπεράσει την περσινή χρονιά με τον Balenciaga Ήταν μια τόσο σπουδαία στιγμή».

«Είναι τρομακτικό και συναρπαστικό να το κάνω όλο αυτό μόνη μου. Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα», είπε η Κιμ αναφερόμενη στο γεγονός ότι αυτό θα ήταν το πρώτο Met Gala χωρίς τον πρώην της Κάνιε Γουέστ να επιμελείται το στιλ της.

jLPIsOlCcC4


«Αυτό είναι κάτι σαν μεγάλη υπόθεση για μένα. Το Met είναι τόσο σημαντικό για μένα. Ειλικρινά, δεν ήμουν καν καλεσμένη μέχρι που πήγα με τον Kanye, οπότε είμαι τόσο ενθουσιασμένη που φέτος θα κάνω το δικό μου όραμα».

Kim_4
Kim_5

«Είχα αυτή τη σκέψη και σκέφτηκα τι είναι πιο αμερικανικό από τη Μέριλιν Μονρόε; Όταν τραγούδησε το Happy Birthday στον JFK και σκέφτηκα, πού είναι το φόρεμα που φορούσε;», είπε στον Κάρλος.

Και πρόσθεσε: «Όταν σκέφτηκα αυτή την ιδέα, τηλεφώνησα αμέσως στον οίκο δημοπρασιών Julien's Auctions, γιατί ήξερα ότι αυτός το πούλησε. Το Julien's Auctions είπε ότι το πουλήσαμε στο Ripley's Believe It Or Not και θα σας φέρουμε σε επαφή μαζί τους. Η συζήτηση πήγε καταπληκτικά. Μου είπαν ότι μπορώ να δοκιμάσω το φόρεμα».


Η Κιμ είπε στον Κάρλος ότι ήταν «σκανδαλώδες» το γεγονός ότι η Μέριλιν φορούσε, «ένα διάφανο γυμνό φόρεμα» προσθέτοντας ότι ήταν η «πρώτη φορά που κάποιος φορούσε γυμνό φόρεμα».

Όπως είπε τη «γοήτευε» η Μέριλιν επειδή «έκανε τα πράγματα με τον τρόπο της».
ΚΙμ6
Πριν ανοίξει η πόρτα η Κιμ βγαίνει έξω δηλώνοντας για το αντίγραφο: «Θεέ μου... ταιριάζει. Είναι λίγο μεγάλο, στην πραγματικότητα»


«Μεταμορφώθηκε και έγινε αυτό το ολοκληρωμένο είδωλο και τώρα όλοι στον πλανήτη ξέρουν ποια είναι. Μεγάλος σεβασμός», πρόσθεσε η Κιμ.

Η Κλόε μάλιστα της είπε ότι το «μπούστο της έδειχνε τέλειο».

Ειδήσεις σήμερα:

Μάθιου Πέρι: Η καρδιά μου είχε σταματήσει για πέντε λεπτά, έσπασαν 8 πλευρά για να με επαναφέρουν

ΗΠΑ: «Βαρίδι» για τους Δημοκρατικούς ο Μπάιντεν - Άφαντος από την προεκλογική κούρσα μετά τις γκάφες

Καιρός: Ηλιοφάνεια σήμερα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης